Het Promokledinghuis is gespecialiseerd in het leveren van de meest uiteenlopende soorten promotiekleding, al dan niet voorzien van uw logo en/of bedrijfsnaam. U kunt hierbij denken aan:

T-shirts
Poloshirts
Blouses/overhemden
Fleece vesten en truien
Mutsen
Sjaals
Regenjassen
Softshell jassen
Bodywarmers
Werkkleding/workwear
Sportkleding (indien gewenst bedrukt met naam en rugnummer)

Bent u op zoek naar iets wat niet op deze site vermeld staat? Neemt u dan gerust contact met ons op. Het Promokledinghuis staat namelijk bekend om haar flexibiliteit en brede leverancierskring. We werken nauw samen met diverse groothandels, wat maakt dat ons assortiment ongekend groot is en dat we maar zelden iets niet kunnen leveren.

Verschillende soorten bedrukking
Ook op het gebied van het personaliseren van producten zijn wij flexibel. Of u uw kleding nu wilt voorzien van een full colour logo, uw bedrijfsnaam of een andere tekst of afbeelding; het is allemaal mogelijk. U kunt hierbij bovendien kiezen uit verschillende soorten bedrukking, zoals flock bedrukking, transferdruk, zeefdruk en zelfs borduren.

Hoogstaande kwaliteit
Wij maken gebruik van textiel die speciaal is vervaardigd voor bedrukking. In veel jassen en bodywarmers zit bijvoorbeeld een extra rits, zodat de achterkant strak en zonder plooien bedrukt kan worden. Alle onze T-shirts en polo’s zijn vervaardigd uit materialen waaraan de bedrukking optimaal kan hechten. Kleding van het Promokledinghuis staat dan ook garant voor jarenlang draagplezier!

Speciale gelegenheden
Behalve voor bedrijfskleding en workwear, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor textiel voor bijvoorbeeld feesten, evenementen, bedrijfsuitjes en sportdagen. En we leveren niet alleen dames- en herenmaten, maar ook kindermaten.

Custom made, snel, goedkoop

Het Promokledinghuis is dus dé leverancier voor kleding die naadloos aansluit bij wat u als bedrijf of club wilt uitstralen. Heeft u een spoedklus, of bent u op zoek naar een speciaal kledingstuk? Geen probleem. Wij denken graag met u mee. En dat alles tegen zeer concurrerende prijzen!

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 040-3050096 of stuur ons een email naar info@promokledinghuis.nl.