Het bedrukken van je paraplu!

Deel dit artikel

Heb je een bedrijf, stichting of ben je gewoon een particulier? In verschillende situaties kan het aan te raden zijn om paraplu’s te laten bedrukken.  Allereerst is een paraplu natuurlijk hartstikke handig. Zeker in een regenachtig land als Nederland is het van belang om altijd een bedrukte paraplu in de buurt te hebben. Het kan hier regenen en het weer slaat snel om. Het is dan nog beter wanneer je een paraplu met logo hebt.  Niet alleen zorgt de paraplu er dan voor dat je lekker droog blijft, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je op een goedkope manier reclame kunt maken. Ideaal natuurlijk. Een paraplu bedrukken hoeft ook helemaal niet duur te zijn.

bedrukte paraplu
bedrukte paraplu

Paraplu met logo en andere opties

Niet alleen is het mogelijk om een paraplu met een logo te laten drukken, maar bovendien zijn er nog veel meer opties. Je kunt bijvoorbeeld zelf de kleuren kiezen. Ook is er de mogelijkheid om een bepaalde tekst op een paraplu te laten zetten. Denk daarbij aan een slogan of iets dergelijks. Maar ook de naam van je onderneming kun je terug laten komen op de bedrukte paraplu. Naast de opties die je hebt om een bepaalde slogan en dergelijke te kiezen, heb je bovendien ook de mogelijkheid om zelf de kleuren te bepalen. Heb je liever een onopvallende paraplu? Of prefereer je toch een paraplu die fel is, zodat de paraplu mooi opvalt tussen andere paraplu’s? Er zijn eindeloze mogelijkheden.

Paraplu bedrukken: identiteit

Een ander voordeel van een paraplu bedrukken is dat het een bepaalde identiteit meegeeft. Als je bijvoorbeeld een gratis paraplu aan een werknemer geeft, is de kans groot dat hij of zij zich meer verbonden voelt met je bedrijf. Erg handig natuurlijk, want dan is de kans groot dat ze sneller tevreden zullen zijn!

Een bedrukte paraplu past natuurlijk heel goed bij bedrukte bedrijfskleding. Wil je dat wij een totaalpakket aanbieden? Neem dan contact met ons op!