logo promokledinghuis

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Paraplu's bedrukken

Zoeken

Maak een keuze

Gender
Maak een keuze
Gender

Filter op prijs

Prijs - slider
314

Filter op categorie

Maak een keuze

Filter op kleur

Basiskleuren
Maak een keuze
Basiskleuren

Filter op merk

Merk
Maak een keuze
Merk
impliva golfparaplu gp 52
Impliva

Falcone® golfparaplu GP-52

Vanaf

€ 8,50

falcone golfparaplu gp 75
Impliva

Falcone® golfparaplu GP-75

Vanaf

€ 13,49

stormaxi stormparaplu st 12
Impliva

STORMaxi® – Stormparaplu

Vanaf

€ 11,82

allsquare volledige vierkante paraplu gp 44
Impliva

All Square® volledig vierkante paraplu

Vanaf

€ 12,09

impliva golfparaplu gp 5
Impliva

Impliva Golfparaplu GP-5

Vanaf

€ 10,79

impliva golfparaplu gp 31
Impliva

Impliva Golfparaplu GP-31

Vanaf

€ 3,93

Paraplu Bestellen

Paraplu’s kunnen worden gebruikt in de winter, de lente en de herfst. De getoonde modellen is een kleine greep uit ons assortiment. Er zijn veel meer mogelijkheden qua modellen, kleur en afmetingen.

Vraag naar de mogelijkheden

Paraplu bedrukken

Zoals je ongetwijfeld wel weet is Nederland een land waarin het regelmatig regent. Een bedrukte paraplu bij je hebben is dan ook van groot belang, want niemand vindt het leuk om natgeregend te worden. Wanneer je naar huis gaat is dit natuurlijk nog niet zo erg. Je kunt je dan gewoon omkleden en je kleding laten drogen ergens op de verwarming. Maar als je bijvoorbeeld naar het werk gaat is dit al gelijk een ander verhaal. Je zit dan de gehele dag met plakkerige kleding en daar word je niet vrolijk van. Bovendien bestaat er dan ook nog een kans dat je verkouden wordt. Iets wat je niet wilt. Daarom is een paraplu met bedrukking ook zo handig. En het leuke is: je kunt een paraplu ook laten bedrukken! Je kunt bijvoorbeeld een leuke tekst op een paraplu zetten. Misschien voor je onderneming? Maar het kan ook een andere leuk tekst zijn. Misschien een mooi citaat over de regen in Nederland? Je kunt het zo gek niet verzinnen.

Verschillende soorten paraplu’s

Heb je een bedrijf en moeten je werknemers regelmatig op klantenbezoek? Het is dan wel zo leuk om een paraplu met een logo van je bedrijf te laten drukken. Niet alleen is een dergelijke bedrukte paraplu functioneel, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je bedrijf ‘in the picture’ wordt gespeeld. Het voordeel van een paraplu laten bedrukken is dat je dit volledig naar je eigen believen kunt doen. Je kunt zelf de kleur van de paraplu bepalen, de kleur van de letters en ook het specifieke soort lettertype. Er zijn dus vele mogelijkheden en je kunt ze in verschillende aantallen kopen. In de regel geldt: hoe meer je tegelijkertijd koopt, hoe goedkoper het is. Voor bijvoorbeeld je bedrijf, stichting of voetbalteam? Paraplu bedrukken kan in veel situaties.