Vragen? Bel ons:

040-3050096

 

 

Razendsnelle levering !   -   Eigen drukkerij !   -   Afspraak is afspraak !

Search Site

Bedrijfskleding mode 2017

De start van het nieuwe jaar is de periode voor een nieuw begin en nieuwe plannen, misschien voor u de tijd om na te denken over uw huisstijl en uitstraling naar buiten met nieuwe werkkleding.

Het is belangrijk als bedrijf om je te onderscheiden. Vergroten van uw naamsbekendheid en de zichtbaarheid naar buiten is de beste manier om uw resultaten te verbeteren en uw bedrijf te laten groeien. Werk en bedrijfskleding bedrukt met het logo van het bedrijf is de goedkoopste manier om uw zichtbaarheid naar buiten te verbeteren. Met bedrijfskleding van Promokledinghuis en een opvallende bedrukking op de borst en rug komt u zeker weer goed voor de dag.

Is uw bedrijf toe aan een professionele en uniforme uitstraling?

Er zijn voldoende reden om uw werknemers aan te kleden met uniforme bedrijfskleding. Uw uitstraling naar buiten is erg belangrijk naar uw opdrachtgevers en klanten en prospects. Herkenbaarheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit zijn allemaal terug te voeren in de juiste bedrijfskleding.

Wanneer een bedrijf kiest voor haar medewerkers om een ​​bedrijfskleding te dragen, wordt de kleding beschouwd als 'bedrijfskleding'. Het voordeel van het dragen van werkkleding voor een timmerman of een monteur is dat ze vaak meer betaald krijgen per uur dan hun concurrenten die hun eigen kleren  werken. Ook klanten zijn bereid een hogere prijs te betalen in winkel of bedrijf waar de medewerkers allemaal netjes in bedrijfskleding gekleed zijn, dan ergens waar het personeel in eigen kleding loopt. De aanwezigheid van werk en bedrijfskleding geeft een bedrijf een nog professionelere uitstraling en hogere klasse.

Bedrijfskleding levert vertrouwen op?

Nog een goede reden voor uw werknemers om bedrijfskleding met een zichtbaar bedrijfslogo te dragen is het vertrouwen wat dat geeft aan uw klanten en dus vertrouwen. Een goede eerste indruk verteld iets over de kwaliteit van uw bedrijf.  Vertrouwen, respect en uitstraling leiden tot meer  business. Eerste indruk telt in het bedrijfsleven voor de kopende en de verkopende partij.

Vergroot uw naamsbekendheid met werkkleding!

Een andere goede reden om ​​bedrijfskleding te dragen is het vergroten van uw naamsbekendheid. Het zichtbaar drukken of borduren van uw logo of naam op de werkkleding zal door vele gezien worden en is een goede manier om u bedrijf te promoten. Bijna Gratis reclame kan ieder bedrijf gebruiken en zal bij veel mensen blijven hangen.

 Voldoet uw bedrijfskleding nog aan de huidige mode en de uitstraling die u wenst?

Klagen uw medewerkers over niet fijn zittende werkkleding? Voldoet uw bedrijfskleding niet meer aan de eisen van de huidige mode? Past de bedrijfskleding nog wel bij uw huisstijl? Zijn uw medewerkers nog wel te vrede met wat ze van de baas moeten dragen? Neem contact op met ONS en laat u bijpraten en adviseren over bedrijfs en werkkleding anno 2017. Uit onderzoek in de horeca en dienstverlenende bedrijven toont aan dat werknemers die fijne werkkleding dragen meer zelfvertrouwen en een betere werkhouding hebben. Dit leid tot betere prestaties en een hogere arbeidsproductiviteit. Werknemers met slechte en niet fijne werkkleding voelen zich minder gerespecteerd en hebben minder voldoening in hun werk. Het is bewezen dat het niveau van tevredenheid van de medewerkers die rechtstreeks verband houden met de tevredenheid van de klant dus het is erg belangrijk dat uw medewerkers tevreden zijn met hun bedrijfskleding.

Bedrijfskleding cq Workwear heeft een lange weg afgelegd en zal jaarlijks met nieuwe ontwikkelingen komen. Wij bezoeken ieder jaar verschillende fabrikanten en importeurs om onze kennis op pijl te houden en u te kunnen informeren over modellen, kleuren, nieuwe materialen en bedrukking mogelijkheden. Medewerkers vinden het, net als u, belangrijk hoe ze er uit zien aantrekkelijke werk en bedrijfskleding kan het gevoel van eigenwaarde vergroten en hun prestaties verbeteren.

Dus wat kan bedrijfskleding voor u in 2017 betekenen?

Als u een werkgever bent, is het misschien nu wel de tijd om werkkleding in te voeren binnen uw organisatie. Werk kleding kan simpel en eenvoudig zijn met een T-shirt of polo bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo. Maar ook voor een compleet pakket beginnend met de juiste onderkleding tot aan een goede winterjas is voor ons geen probleem. Het bedrukken van uw bedrijfskleding doen wij in veel gevallen in eigen huis, hiermee kunnen wij de gewenste kwaliteit een levertijd zelf bepalen en beinvloeden. Wij willen graag dat de afspraken die wij met u maken ook na gekomen wordt. Geborduurde of bedrukt werkkleding is echt een verbetering van uw merkidentiteit en herkenning dus zorg dat uw bedrijf opvalt!

Team Promokledinghuis staat voor u klaar. 

Back to top