logo promokledinghuis

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Softshell bedrukken

Zoeken

Maak een keuze

Gender
Maak een keuze
Gender

Filter op prijs

Prijs - slider
2372

Filter op categorie

Maak een keuze

Filter op kleur

Basiskleuren
Maak een keuze
Basiskleuren

Filter op merk

Merk
Maak een keuze
Merk
santino softshell jack tour
Santino

Santino Softshell Jack Tour

Vanaf

€ 56,97

santino softshell jack soul
Santino

Santino Softshell Jack Soul

Vanaf

€ 35,15

cutter buck navigate softshell jacket
Cutter&Buck

Cutter & Buck Navigate Softshell Jacket

Vanaf

€ 71,57

teejays hooded fashion softshell jacket 1
Teejays

Teejays Hooded Fashion Softshell Jacket

Vanaf

€ 49,97

teejays competition jacket
Teejays

Teejays Competition Jacket

Vanaf

€ 58,65

clique basic hoody softshell jacket
Clique

Clique Basic Hoody Softshell Jacket

Vanaf

€ 29,70

clique milford jacket 3
Clique

Clique Milford Jacket

Vanaf

€ 53,33

clique basic softshell jacket
Clique

Clique Basic Softshell Jacket

Vanaf

€ 23,29

Softshell jas bedrukken

U heeft veel tijd en geld geïnvesteerd in uw brochures, belettering en eventuele stands op relevante beurzen. Uw website is toegankelijk en op elke pagina is duidelijk dat u degene bent die een interessant aanbod doet aan zowel bestaande klanten als potentiële afnemers. Bent u in uw promotiebeleid niet één belangrijke factor vergeten? Ook uw medewerkers, die immers allen beschikken over een netwerk van kennissen en vrienden, kunt u inzetten voor promotiedoeleinden. Zou het een goed idee zijn om bedrijfskleding te laten bedrukken? Denkt u eens goed na over de mogelijkheden van een bedrukte softshell jas.

Uw softshell jas bedrukken levert u naamsbekendheid op

Softshell jassen nemen per jaar in populariteit toe. Dit is ook niet verwonderlijk, gezien de unieke eigenschappen. U kunt een bedrukte softshell jas immers aantrekken om het warm te hebben, maar ze zijn ook zeer geschikt voor regenachtige en zelfs stormachtige weersomstandigheden. Dit ligt aan de aard van het softshellmembraan. Dit membraan zorgt voor uitstekende ademende eigenschappen, waardoor een drager het niet snel warm en broeierig zal krijgen. Een bedrukte softshell jas houdt wind en kou effectief buiten en is daarom een goede keuze voor iedereen die een sportieve en multifunctionele outdoor jas zoekt. Een soft shell jas bedrukken is eenvoudig. Via professionele textieldrukkers kunt u al snel beschikken over softshell jassen met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en een aansprekend motto. Uw medewerkers worden zo levende reclameborden.

Maatwerk en service bij het personaliseren van kleding

Naast een soft shell jas bedrukken, is het ook mogelijk om met extra technieken uw bedrijfskleding nog meer te laten opvallen. Het borduren van softshell is ook eenvoudig en zo creëert u een beeltenis in meerdere kleuren, mét reliëf. Dit heeft een nog hogere attentiewaarde. Gaan uw medewerkers uw bedrukte softshell jassen wel dragen in hun vrije tijd? Als ze eenmaal het comfort van een goede softshell jas hebben ervaren, is de kans groot dat hij niet te lang aan de kapstok blijft hangen. Naast het bedrukken van softshell jassen kunt u ook denken aan bedrukte T-shirts, poloshirts of bedrukte overhemden. Zeker in de horeca worden ze veel gebruikt. U kunt online veel professionele textieldrukkers vinden die u een maatwerkaanbod willen doen.