Vragen? Bel ons:

040-3050096

 

 

Razendsnelle levering !   -   Eigen drukkerij !   -   Afspraak is afspraak !

Search Site

Tee Jays fashion in werk en bedrijfskleding

Tee jays is opgericht in 1976 met de gedachte de beste kwaliteit commerciële T shirts, polo shirts, sweaters en jassen te produceren.

In 2002 werden de rechten voor het merk Tee Jays verworven van de Amerikaanse oprichter. Nu het in Europese handen is wordt het een commercieel textiel bedrijf wat zich in eerste instantie richt op de detailhandel. De pasvorm en het design worden ook in de bedrijfskleding en werkkleding branche opgemerkt en voegt nu ook fashion toe aan hun gamma. Hiermee wordt Tee Jays een fabrikant van fashion bedrijfs en werkkleding.

Tee Jays staat voor kwaliteit en design, voorop lopen in ontwikkeling van stijlen en normen. Hiermee wordt de dagelijkse mode ook beschikbaar voor bedrijven en werknemers. Het comfort wat u thuis draagt kan nu ook in bedrijfs en werkkleding.

Ze waren een van de eerste fabrikanten die een stretch polo op de markt brachten, deze kon je strak dragen met een hoog comfort en beweging gemak. Nu zijn vele fabrikanten gevolgd met een vergelijkbare polo.

Soft tee waar het allemaal jaren geleden mee begon is nog steeds een best seller. Zacht katoen met een hoog draag comfort verkrijgbaar in vele kleuren in zowel dames en heren modellen.

Promokledinghuis was jaren geleden een van de eerste groothandels die het merk Tee Jays ontdekte en hiermee naar eindgebruikers ging. Alle klanten van het eerste uur bestellen nog steeds Tee Jays voor de uitstekende kwaliteit, jonge, frisse en moderne uitstraling.

Back to top