Promokledinghuis/

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 27 recensies

Wat kost het om een kampioensshirt bedrukken bij Promokledinghuis?

Het vieren van een kampioenschap verdient een speciale herinnering, zoals een gepersonaliseerd kampioensshirt. Maar wat kost het nu eigenlijk om zo’n shirt te bedrukken? Bij Promokledinghuis bieden we transparante prijzen en diverse opties om aan iedere behoefte te voldoen. Hieronder bespreken we de factoren die de kosten beïnvloeden en introduceren we ons speciale pakket voor kampioensteams.

Kwaliteit van de shirts

De keuze van het shirt heeft een directe invloed op de prijs. Wij bieden verschillende soorten shirts aan, van basis t-shirts tot luxe polo’s. Onze premium shirts zijn duurder, maar bieden extra comfort en duurzaamheid, wat ze ideaal maakt voor teams die hun shirts vaak willen dragen of als aandenken willen bewaren. Elk shirt in ons assortiment is geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid, zodat jouw kampioensmoment nog jarenlang in herinnering blijft.

Locatie van de bedrukking

De plaatsing van de bedrukking speelt ook een rol in de kostenberekening. Een standaard bedrukking op de voorkant van het shirt is het meest voordelig. Echter, als je besluit om ook de achterkant of de mouwen te bedrukken, zal dit de prijs licht verhogen. Deze opties bieden echter wel de mogelijkheid om extra creatief te zijn en meer informatie of personalisatie toe te voegen aan het shirt.

Speciale pakketten voor kampioensteams

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we een speciaal pakket samengesteld voor kampioensteams. Dit pakket heeft vanaf 5 kampioensshirts en biedt een aantrekkelijke korting ten opzichte van individuele bestellingen. Dit is ideaal voor sportteams, schoolteams of bedrijfsgroepen die hun overwinning in stijl willen vieren. Het pakket is flexibel aanpasbaar naar jouw wensen, waardoor het een populaire keuze is voor vele groepen.

021031 kampioen hoodie

Clique Basic Hoody

65% polyester, 35% katoen | gewicht 280 g/m2 | regular fit | verkrijgbaar in unisex en kids

Verkrijgbaar in 24 kleuren

028230 kampioen polo

Clique Basic Polo

100% katoen | gewicht 190 g/m2 | regular fit | verkrijgbaar in heren, dames en kids

Verkrijgbaar in 16 kleuren

Kampioenshirt bedrukken

Clique Tshirt Basic-T

100% katoen | gewicht 145 g/m2 | regular fit | verkrijgbaar in heren, dames en kids

Verkrijgbaar in 26 kleuren

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de exacte kosten voor jouw unieke kampioensshirts? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 040 – 305 00 97 ons direct. Wij staan klaar om samen met jou het perfecte shirt te ontwerpen dat niet alleen de prestatie viert, maar ook als blijvende herinnering dient.

Bij Promokledinghuis vieren we elk kampioenschap met persoonlijke aandacht en kwalitatieve producten. We horen graag van je team en zijn enthousiast om samen een onvergetelijk shirt te creëren!

Deel dit artikel!

Waarom kiezen voor Promokledinghuis?