Promokledinghuis/

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Bedrijfskleding voor Logistiek

Gespecialiseerd in bedrukte bedrijfskleding voor logistiek

Werkkleding met bedrijfslogo voor bijvoorbeeld het magazijn of uw transport medewerkers. In magazijnen waar de temperatuur boven de 16°C komt, zal een ander soort werkkleding nodig zijn dan in een koude werkomgeving. Wanneer een magazijn warm is, is het belangrijk dat de medewerkers luchtig gekleed zijn. Werken bij warme temperaturen zorgt ervoor dat het lichaam snel warm wordt bij lichamelijke activiteit.

bedrijfskleding logistiek overzicht

Bedrijfskleding voor de logistiek: veilig, comfortabel & duurzaam

Wanneer het aankomt op bedrijfskleding in de logistiek, staat functionaliteit voorop. Maar waar moet goede logistieke bedrijfskleding eigenlijk aan voldoen? Hier zijn een paar sleutelpunten:

Duurzaamheid: Logistiek werk kan fysiek veeleisend zijn. Kleding moet dus tegen een stootje kunnen en slijtagebestendig zijn om de dagelijkse belasting te weerstaan.

Comfort: Medewerkers zijn vaak lange uren op de been. Kleding moet dus comfortabel zitten, bewegingsvrijheid bieden en goed passen.

Veiligheid: Afhankelijk van de werkomgeving kunnen reflecterende elementen of beschermende materialen nodig zijn om aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen.

Weerbestendigheid: In een omgeving waar men soms buiten moet werken, is het belangrijk dat kleding bescherming biedt tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen of kou.

Representatief: De kleding moet er professioneel uitzien, omdat het ook het imago van het bedrijf vertegenwoordigt.

Makkelijk te onderhouden: Bedrijfskleding moet makkelijk te wassen zijn en idealiter snel drogen, zodat het altijd klaar is voor de volgende werkdag.

Vind je merk bij Bedrijfskledinghuis

Op zoek naar de perfecte werkkleding die comfort combineert met een professionele uitstraling? Bij Bedrijfskledinghuis vind je een uitgebreide collectie van topmerken die jou en je team laten schitteren. Of je nu gaat voor de duurzame kwaliteit van Tricorp, de sportieve elegantie van Craft, of de klassieke snit van Cutter & Buck, wij hebben het allemaal. En dat is nog maar het begin!

Karin Promokledinghuis

Samen aan de slag? Zeker!

We horen graag welk vraagstuk je hebt. We zoeken dan naar een passende oplossing. Stel je vraag via het contactformulier of bel ons op 040-3050097!

Cases

Case: BK Logistics

Een andere klant in de transportwereld is BK Logistics. BK Logistics is van vele markten thuis. En gaat letterlijk verder waar andere logistieke dienstverleners stoppen. In de vorm van koerierdiensten, pakketdiensten en (inter)nationaal transport tekenen gaan voor een compleet pakket services. BK Logistics past als klant helemaal bij ons. De uitstekende kwaliteit van de bedrukte werkkelding die wij geleverd hebben, sluit helemaal aan bij de service die zij verlenen. We hebben ook hier een totaal pakket mogen leveren bestaande uit een polo, sweater, fleece jas, werkbroek en een winterjas. 

 

Boris Klasic, eigenaar van BK Logistics: “Ik ben al jaren klant bij Bedrijfskledinghuis. Ze leveren altijd netjes op tijd en komen de gemaakte afspraken na.”

Populaire producten voor Logistiek

Geen producten gevonden

Werkkleding Logistiek

De gemakkelijkste oplossing voor de werknemer is om 1 of 2 lagen kleding uit te trekken zonder dat dit al te veel moeite kost. Deze eenvoudige manier om de temperatuur te regelen stelt de werknemer in staat om zijn kleding continu aan te passen aan de temperatuur en het activiteitsniveau – zonder oververhitting of bevriezing.

Daarnaast is het belangrijk dat de werkkleding een goede pasvorm en maat heeft. Werkkleding die te strak zit, kan schuren veroorzaken, terwijl kleding die te los zit de werknemer niet warm kan houden gedurende de werkdag.

Zo hebben wij voor iedere beroepsgroep binnen de logistiek een passend pakket werkkleding. Voor de orderpikker, heftruckchauffeur of vrachtwagenchauffeur de juiste en functionele kleding.

Binnen de logistiek is zichtbaarheid van groot belang, reflecterende delen in de broek, trui en jas dragen bij aan goede zichtbaarheid. Wij kunnen ook bedrijfslogo’s en teksten bedrukken met een reflecterende bedrukking.

In onze eigen drukkerij hebben wij veel ervaring om uw op een passende manier te adviseren. Wij maken gebruik van de nieuwste druktechniek, waarmee we de werkkleding voor uw logistieke medewerkers kunnen personaliseren en geheel in uw huisstijl kunnen uitvoeren. In ons ontwerp- en bestelproces besteden we aandacht aan detail, zodat u de beste producten krijgt. Wij maken ALTIJD een digitaal druk voorbeeld zodat de u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Naast onze ongeëvenaarde services bieden we snelle doorlooptijden variërend van 1 tot 3 weken.

Wij adviseren u graag persoonlijk bij u op locatie of in ons kantoor op het bedrijventerrein te Esp in Eindhoven. Maak vandaag nog een afspraak via mail info@bedrijfskledinghuis.nl of telefoon 040-3050097