logo promokledinghuis

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Blog

Native spirit hoodie
21 juni 2022

Native spirit: een eigentijds merk!

De trendy milieuvriendelijke kleding van Native Spirit biedt mooie basics om te laten bedrukken. In ons ruim assortiment kledingstukken vind je ook mooie items van Native Spirit. Neem deze kleding als basis voor je mooiste ontwerpen! Op deze pagina lees je alles over het merk Native Spirit.
Bedrukte sportkleding
1 september 2021

Sponsor jouw team

Sportkleding met jouw bedrijfsnaam en bedrijfslogo, in combinatie met de clubkleuren, maakt een professionele indruk. Je team straalt iets exclusiefs uit en jij mag daar de vruchten van mee plukken.
Bedrukte bedrijfskleding
5 augustus 2021

De voordelen van bedrukte bedrijfskleding

Het Promokledinghuis levert regelmatig bedrukte bedrijfskleding, aan grote en kleine ondernemers in het hele land. Twijfel jij ook om bedrukte bedrijfskleding aan te schaffen voor al je medewerkers? Lees dan in dit artikel van welke voordelen je profiteert als je inderdaad in bedrijfskleding met bedrukking investeert.
Bedrukte polos
31 juli 2021

Bedrukte Polo’s

Ze zien er fris en sportief uit. Mooie polo’s staan bij vrijwel iedereen goed. Bedrukt met een bedrijfsnaam, een bedrijfslogo of een aantrekkelijke spreuk hebben ze nog veel meer attentiewaarde. Promokledinghuis biedt zowel bedrijven, organisaties en particulieren de mogelijkheid om poloshirts te laten bedrukken
Bedrukt t shirt
7 juli 2021

Bedrukte logo T-shirts

Bedrijfskleding laten bedrukken heeft vele voordelen, die binnen welke sector dan ook belangrijk zijn. Hier leest u over de redenen om T-shirts met uw logo te laten bedrukken.
Softshell comfort
1 maart 2021

Het comfort van een softshell jas

Niets zit zo lekker en comfortabel als een bedrukte soft shell jas. Een soft shell jas geeft je de bewegingsvrijheid van een vest, maar is lekker warm als een jas. We kunnen je softshell jas bedrukken of borduren en ze zijn er in allerlei kleuren en maten.
Bedrukte paraplu
10 december 2020

Paraplu bedrukken

Een bedrukte paraplu bij je hebben is dan ook van groot belang, want niemand vindt het leuk om natgeregend te worden. Wanneer je naar huis gaat is dit natuurlijk nog niet zo erg
Reden Bedrijfskleding aanschaffen
5 december 2020

Redenen om bedrijfskleding aan te schaffen

Wil je dat jouw medewerkers meer betrokken zijn bij je organisatie en herkenning uitstralen naar je doelgroep? Bedrijfskleding aanschaffen is dan een logische keuze. Bedrukte bedrijfskleding zorgt voor onderlinge verbondenheid, maar ook voor herkenning bij de particulieren of ondernemers waar jij je op richt.
Bedrukte polo
13 november 2020

Polo shirt bedrukken

Het voordeel van een poloshirt bedrukken is dat je eindeloos veel mogelijkheden hebt. Houd jij ervan om uniek te zijn? Juist dan is een bedrukte polo helemaal leuk.
Bedrukte bedrijfskleding
5 november 2020

Bedrijfskleding bedrukken als reclame middel

Het bedrukken van bedrijfskleding kan al tegen scherpe tarieven. Het voordeel van het bedrukken van bedrijfskleding is in principe tweeledig.
mondkapje reinigen
3 juli 2020

Wat moet je weten over het reinigen van je mondkapje

Het dragen van een mondkapje is in Nederland op de meeste plekken niet verplicht maar toch doen veel mensen het omdat ze het gewoon een prettig idee vinden. Het is wel belangrijk om het mondkapje regelmatig te reinigen; hoe doe je dat op de juiste manier?
Gezichtsmaskers bedrukt
19 juni 2020

Gezichtsmaskers als marketinginstrument

Nu gezichtsmaskers op steeds meer plekken verplicht worden, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, zie je dat er ook op steeds creatievere manieren mee wordt omgegaan. Het straatbeeld bestaat allang niet meer uit saaie witte kapjes. Mensen gaan thuis aan de slag en passen het mondkapje aan aan hun outfit.