Promokledinghuis/

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Bedrijfs Kleding voor Zorg

Gespecialiseerd in bedrukte bedrijfskleding voor beweging

Promokledinghuis beschikt over een breed assortiment bedrijfskleding, promotietextiel, maar ook comfortabele kleding voor de zorg.

Maak van uw medewerkers een TEAM met de juiste kleding en aandacht van Promokledinghuis. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom op het bedrijventerrein de Esp te Eindhoven.

Vind je merk bij Bedrijfskledinghuis

Op zoek naar de perfecte werkkleding die comfort combineert met een professionele uitstraling? Bij Promobedrijfskleding vind je een uitgebreide collectie van topmerken die jou en je team laten schitteren. Of je nu gaat voor de duurzame kwaliteit van Tricorp, de sportieve elegantie van Craft, of de klassieke snit van Cutter & Buck, wij hebben het allemaal. En dat is nog maar het begin!
zorgkleding sportief zwart

Zorgvuldig geselecteerde zorgkleding

In de zorgsector is bedrijfskleding meer dan alleen een uniform; het is een essentieel onderdeel van de zorgverlening. Het moet aan specifieke eisen voldoen om zowel de drager als de patiënt comfort en veiligheid te bieden:

Hygiënisch en makkelijk te reinigen: Gezien de hoge hygiënestandaarden in de zorg, is het belangrijk dat de kleding makkelijk te reinigen is en bestand tegen regelmatig wassen op hoge temperaturen.

Comfortabel en functioneel: Zorgprofessionals zijn vaak lange uren actief. Comfortabele kleding die bewegingsvrijheid biedt, is cruciaal. Praktische elementen zoals voldoende zakken voor het dragen van essentiële benodigdheden zijn ook belangrijk.

Duurzaam en slijtvast: Gezien de intensieve aard van zorgwerk, moet de kleding duurzaam zijn en bestand tegen dagelijks gebruik.

Professionele uitstraling: Het is belangrijk dat zorgpersoneel er verzorgd en professioneel uitziet. Dit wekt vertrouwen en respect bij patiënten en collega’s.

Bij Promobedrijfskleding bieden we een reeks aan zorgkleding die aan deze eisen voldoet. Onze collectie is zorgvuldig gekozen om zorgprofessionals te voorzien van kleding die zowel praktisch als professioneel is, en die bijdraagt aan een veilige en aangename werkomgeving. Draag bij aan de kwalitatieve zorgverlening met onze bedrijfskleding.

Cases

Case: Rondom

De Podotherapeuten van Rondom zijn erkende hbo professionals, gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Inmiddels heeft Rondom meerdere vestigingen door heel Nederland. Voor het personeel in de zorg, maar ook voor op kantoor, was Rondom op zoek naar een kleding pakket, bestaande uit een polo, tshirt, hooded en softshell jas. De bedrukking op de kledingstukken heeft geen standaard positie, zoals meestal op de linkerborst en/of de rug. Zoals u kunt zien, kunnen we ook hiermee een andere uitstraling creeëren.

Case: Fysiotherapie Zevenkamp

Fysiotherapie Zevenkamp is een praktijk voor alle soorten therapie.  Hierbij kun je denken aan fysiotherapie, oedeemtherapie, medische fitness, maar ook dry needling. Voor het personeel in de praktijk zochten zijn bovenkleding bedrukt met een logo. 

 

Daniel van der Knijf, therapeut: “Wij willen als praktijk eenheid uitstralen. Hierbij heeft Karin van Bedrijfskledinghuis ons onwijs goed geholpen. Iedereen loopt er netjes bij en zodra er nieuwe kleding moet komen is dit binnen no-time geregeld. De service is direct en snel evenals de communicatie.”

Karin Promokledinghuis

Samen aan de slag? Zeker!

We horen graag welk vraagstuk je hebt. We zoeken dan naar een passende oplossing. Stel je vraag via het contactformulier of bel ons op 040-3050097!

Populaire producten voor Beweging

Geen producten gevonden

Zorgkleding

In de zorg moet kleding lekker en comfortabel zitten. Ook worden er strenge eisen gesteld aan bedrijfskleding. Bedrijfskledinghuis weet dat als geen ander. Wij leveren aan diverse zorginstellingen zoals fysiotherapeuten, podotherapeuten, maar ook aan bijvoorbeeld schoonheidssalons. Deze kleding is representatief, maar voldoet ook aan strenge hygiënevoorschriften en heeft bovenal een zeer prettig draagcomfort!

Bij Bedrijfskledinghuis staat de klant voorop. De medewerkers in de zorg bewegen veel gedurende de dag. De kleding moet daarom soepel zijn en een goede pasvorm hebben. Hierdoor voelen zorgmedewerkers zich prettig in hun kleding en kunnen ze hun zorgtaken goed uitvoeren. Dit stralen ze dan ook uit naar de patiënten die ze verzorgen. Hiermee ontstaat er een thuisgevoel voor zowel de patiënten, cliënten en de medewerkers.

We hebben een uitstekende drukservice in eigen huis, waardoor wij de levertijden kort kunnen houden en erg flexibel zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste druktechniek, waarmee we de zorgkleding kunnen personaliseren en geheel in uw huisstijl kunnen uitvoeren. In ons ontwerp- en bestelproces besteden we aandacht aan detail, zodat u de beste producten krijgt. Wij maken ALTIJD een digitaal druk voorbeeld zodat de u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Onze zorgkleding voldoet aan de hygiëne eisen en zit lekker, zodat er een optimale bewegingsvrijheid wordt gecreëerd. Naast onze ongeëvenaarde services bieden we snelle doorlooptijden variërend van 1 tot 3 weken.

Voor persoonlijk advies op uw locatie of bij ons op kantoor op het bedrijventerrein de Esp te Eindhoven, kunt u contact opnemen met onze binnendienst, ze maken graag een afspraak met u via mail info@bedrijfskledinghuis.nl of telefoon 040-3050097.