Promokledinghuis/

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 27 recensies

Bedrijfskleding

Horeca bedrijfskleding

Stijlvolle en functionele horecakleding die comfort en professionaliteit uitstraalt. Perfect voor de dynamische horecaomgeving, met duurzame, gemakkelijk te onderhouden materialen die zowel elegant als praktisch zijn voor elke setting.

Kantoor bedrijfskleding

Elegante en comfortabele kantoorkleding, ontworpen voor een professionele uitstraling en dagelijks comfort. Combineert moderne stijlen met praktische functionaliteit, ideaal voor de hedendaagse kantooromgeving, waarbij duurzaamheid en onderhoudsgemak centraal staan.

Logistiek bedrijfskleding

Duurzame en praktische logistieke bedrijfskleding, speciaal ontworpen voor de uitdagingen van de logistieke sector. Biedt comfort, bewegingsvrijheid en veiligheid, essentieel voor een efficiënte en veilige werkomgeving in de logistiek.

Productie bedrijfskleding

Robuuste bedrijfskleding voor productiewerk, gericht op veiligheid, duurzaamheid en comfort. Speciaal gemaakt om de fysieke eisen van productieomgevingen te weerstaan, met functionele ontwerpen die de productiviteit en veiligheid verhogen.

Zorg bedrijfskleding

Hygiënische, comfortabele en professionele zorgkleding, ideaal voor de veeleisende zorgsector. Ontworpen voor functionaliteit en gemak, met gemakkelijk te reinigen materialen die bijdragen aan een veilige en efficiënte zorgverlening.

Vind je merk bij Bedrijfskledinghuis

Op zoek naar de perfecte werkkleding die comfort combineert met een professionele uitstraling? Bij Bedrijfskledinghuis vind je een uitgebreide collectie van topmerken die jou en je team laten schitteren. Of je nu gaat voor de duurzame kwaliteit van Tricorp, de sportieve elegantie van Craft, of de klassieke snit van Cutter & Buck, wij hebben het allemaal. En dat is nog maar het begin!

Karin Promokledinghuis

Samen aan de slag? Zeker!

We horen graag welk vraagstuk je hebt. We zoeken dan naar een passende oplossing. Stel je vraag via het contactformulier of bel ons op 040-3050097!