Promokledinghuis/

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 29 recensies

Logistiek

Wie zijn wij!

Promokledinghuis is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van bedrukte promotionele kleding en textielproducten. Wij bieden een breed scala aan kledingstukken en accessoires die bedrijven en organisaties kunnen personaliseren met hun logo, merknaam of boodschap.

Wij richten ons op het helpen van klanten bij het creëren van een professionele en herkenbare uitstraling voor hun bedrijfsevenementen, promoties, en teamkleding. Met hoogwaardige bedrukking en borduurwerk op kledingstukken zoals t-shirts, polo’s, softshell jassen, hoodies, tassen, paraplu’s en meer, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor marketingbehoeften.

Wij stellen ons even voor

Andre Wientjens

We hechten geloof aan de unieke impact van bedrijfskleding, waarbij je de juiste klanten aanspreekt en een positieve indruk van je bedrijf achterlaat. Zelfs kleine details kunnen het verschil maken. Dat is wat ons vak zo boeiend maakt: met een bedrukking op de  kleding, kun je de kleding volledig afstemmen op je merkidentiteit!

Karin Hakvoort

Info over Karin

Werkkleding Logistiek

De gemakkelijkste oplossing voor de werknemer is om 1 of 2 lagen kleding uit te trekken zonder dat dit al te veel moeite kost. Deze eenvoudige manier om de temperatuur te regelen stelt de werknemer in staat om zijn kleding continu aan te passen aan de temperatuur en het activiteitsniveau – zonder oververhitting of bevriezing.

Daarnaast is het belangrijk dat de werkkleding een goede pasvorm en maat heeft. Werkkleding die te strak zit, kan schuren veroorzaken, terwijl kleding die te los zit de werknemer niet warm kan houden gedurende de werkdag.

Zo hebben wij voor iedere beroepsgroep binnen de logistiek een passend pakket werkkleding. Voor de orderpikker, heftruckchauffeur of vrachtwagenchauffeur de juiste en functionele kleding.

Binnen de logistiek is zichtbaarheid van groot belang, reflecterende delen in de broek, trui en jas dragen bij aan goede zichtbaarheid. Wij kunnen ook bedrijfslogo’s en teksten bedrukken met een reflecterende bedrukking.

In onze eigen drukkerij hebben wij veel ervaring om uw op een passende manier te adviseren. Wij maken gebruik van de nieuwste druktechniek, waarmee we de werkkleding voor uw logistieke medewerkers kunnen personaliseren en geheel in uw huisstijl kunnen uitvoeren. In ons ontwerp- en bestelproces besteden we aandacht aan detail, zodat u de beste producten krijgt. Wij maken ALTIJD een digitaal druk voorbeeld zodat de u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Naast onze ongeëvenaarde services bieden we snelle doorlooptijden variërend van 1 tot 3 weken.

Wij adviseren u graag persoonlijk bij u op locatie of in ons kantoor op het bedrijventerrein te Esp in Eindhoven. Maak vandaag nog een afspraak.