logo promokledinghuis

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Beweging

Gespecialiseerd in bedrukte bedrijfskleding voor beweging

Promokledinghuis beschikt over een breed assortiment bedrijfskleding, promotietextiel, maar ook comfortabele kleding voor de zorg.

Maak van uw medewerkers een TEAM met de juiste kleding en aandacht van Promokledinghuis. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom op het bedrijventerrein de Esp te Eindhoven.

Cases

Case: Rondom

De Podotherapeuten van Rondom zijn erkende hbo professionals, gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Inmiddels heeft Rondom meerdere vestigingen door heel Nederland. Voor het personeel in de zorg, maar ook voor op kantoor, was Rondom op zoek naar een kleding pakket, bestaande uit een polo, tshirt, hooded en softshell jas. De bedrukking op de kledingstukken heeft geen standaard positie, zoals meestal op de linkerborst en/of de rug. Zoals u kunt zien, kunnen we ook hiermee een andere uitstraling creeëren.

Case: Fysiotherapie Zevenkamp

Fysiotherapie Zevenkamp is een praktijk voor alle soorten therapie.  Hierbij kun je denken aan fysiotherapie, oedeemtherapie, medische fitness, maar ook dry needling. Voor het personeel in de praktijk zochten zijn bovenkleding bedrukt met een logo. 


Daniel van der Knijf, therapeut: “Wij willen als praktijk eenheid uitstralen. Hierbij heeft Karin van Promokledinghuis ons onwijs goed geholpen. Iedereen loopt er netjes bij en zodra er nieuwe kleding moet komen is dit binnen no-time geregeld. De service is direct en snel evenals de communicatie.”

Populaire producten voor Beweging

turned brushed cap
Sportkleding

Turned Brushed Cap

v.a. €3,91

teejays luxury sport polo
Sportkleding

Teejays Luxury Sport Polo

v.a. €15,21

clique basic active hoody fz
Sportkleding

Clique Basic Active Hoody FZ

v.a. €17,55

clique basic active t
Sportkleding

Clique Basic Active-T

v.a. €4,05

clique basic pants 1
Sportkleding

Clique Basic Pants

v.a. €14,51

Zorgkleding

In de zorg moet kleding lekker en comfortabel zitten. Ook worden er strenge eisen gesteld aan bedrijfskleding. Promokledinghuis weet dat als geen ander. Wij leveren aan diverse zorginstellingen zoals fysiotherapeuten, podotherapeuten, maar ook aan bijvoorbeeld schoonheidssalons. Deze kleding is representatief, maar voldoet ook aan strenge hygiënevoorschriften en heeft bovenal een zeer prettig draagcomfort!

Bij Promokledinghuis staat de klant voorop. De medewerkers in de zorg bewegen veel gedurende de dag. De kleding moet daarom soepel zijn en een goede pasvorm hebben. Hierdoor voelen zorgmedewerkers zich prettig in hun kleding en kunnen ze hun zorgtaken goed uitvoeren. Dit stralen ze dan ook uit naar de patiënten die ze verzorgen. Hiermee ontstaat er een thuisgevoel voor zowel de patiënten, cliënten en de medewerkers.

We hebben een uitstekende drukservice in eigen huis, waardoor wij de levertijden kort kunnen houden en erg flexibel zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste druktechniek, waarmee we de zorgkleding kunnen personaliseren en geheel in uw huisstijl kunnen uitvoeren. In ons ontwerp- en bestelproces besteden we aandacht aan detail, zodat u de beste producten krijgt. Wij maken ALTIJD een digitaal druk voorbeeld zodat de u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Onze zorgkleding voldoet aan de hygiëne eisen en zit lekker, zodat er een optimale bewegingsvrijheid wordt gecreëerd. Naast onze ongeëvenaarde services bieden we snelle doorlooptijden variërend van 1 tot 3 weken.