Promokledinghuis/

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 29 recensies
js_loader

Bedrukte Polo’s

Mooie bedrukte polos via Promokledinghuis

Ze zien er fris en sportief uit. Mooie polo’s staan bij vrijwel iedereen goed. Bedrukt met een bedrijfsnaam, een bedrijfslogo of een aantrekkelijke spreuk hebben ze nog veel meer attentiewaarde. Promokledinghuis biedt zowel bedrijven, organisaties en particulieren de mogelijkheid om poloshirts te laten bedrukken. Kleine oplages of grotere hoeveelheden, het maakt niet uit. Promokledinghuis levert altijd secuur maatwerk.

Bedrukte polos
polos bedrukken
polo bedrukken

Polo’s laten bedrukken voor zakelijke doeleinden

Ben je ondernemer in de horeca, retail of elke andere branche waarbij je medewerkers direct klantcontact hebben? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk een eerste indruk is. Als je mensen netjes gekleed zijn, maken ze een betrouwbare en professionele indruk. Met een bedrukte polo maken je medewerkers reclame voor jouw bedrijf. Probeer je voor te stellen hoe polo’s in jouw bedrijfskleuren, met jouw logo en bedrijfsnaam overkomen op klanten of gasten die door je medewerkers geholpen worden. Ook al nemen ze deze keer niets van je af, je naam zullen ze voor een volgende keer onthouden.

Polo’s laten bedrukken voor particulieren

Wil jij je onderscheiden met je vriendenclub of de jaarclub van je studentenvereniging? Heeft je familie misschien een grote familiebijeenkomst en hebben jullie iets speciaals georganiseerd. Vereeuwig de gezelligheid van dat moment en laat poloshirts bedrukken, bijvoorbeeld met een familiemotto of een spreuk die past bij de gelegenheid, zoals een 60-jarig huwelijksfeest van je grootouders. Een smaakvolle polo staat bij mensen van alle leeftijden goed en ook jaren later heb je iets tastbaars om op terug te kijken.

Service en maatwerk van Promokledinghuis

Promokledinghuis heeft jaren ervaring met het bedrukken van kleding en andere accessoires. Wij verhogen de attentiewaarde van je bedrijf, instelling of gelegenheid en denken graag met je mee. Wij maken alleen gebruik van textielsoorten die kwalitatief zeer goed zijn en ook gemakkelijk bedrukt kunnen worden. Je mag van onze bedrukte poloshirts verwachten dat ze ook na een aantal wasbeurten er nog fris en stralend uitzien. Naast poloshirts bedrukken we ook graag andere sportieve kleding, werkkleding en accessoires zoals tassen, caps en paraplu’s. Neem contact met ons op en we stemmen graag je wensen af op onze mogelijkheden.

Deel dit artikel!

Waarom kiezen voor Promokledinghuis?