Promokledinghuis/

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Branded Hooded Shirts

Bedrukte hooded, of hooded shirts, bedrukte sweaters en andere kleding met de naam of het logo van je bedrijf er gedrukt of geborduurde, ze maken je personeel herkenbaar voor je gasten en stralen professionaliteit uit. Laat daarom je hooded shirts, polo’s, sweaters of vesten borduren of bedrukken door een professioneel bedrijf.

hooded bedrukt
Bedrukte hoody
bedrukte hooded

Bedrukte hoodeds en sweaters

Dat je personeel direct herkenbaar is voor je klanten of gasten is heel belangrijk. Ze zien direct wie ze kunnen benaderen met een vraag of opmerking, wat de klantbeleving zeer ten goede komt. Die herkenbaarheid is eenvoudig te bereiken door middel van bedrukte bedrijfskleding. Dat hoeft niet altijd een compleet kostuum of mantelpakje te zijn, vaak zijn bedrukte sweaters of hoodeds al voldoende om de herkenbaarheid te waarborgen. Bovendien vormen sweaters en hooded shirts een goedkopere oplossing dan een kostuum en hebben ze een wat minder formele uitstraling. Over een hooded zou je ook nog een bedrukte softshell jas kunnen dragen als je medewerkers herkenbaar moeten zijn op straat bijvoorbeeld. Dan is het helemaal compleet.

Diverse uitvoeringen

Zowel hooded shirts als sweaters zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en uitvoeringen. Ook de opdruk kan worden uitgevoerd in de kleur en stijl van jouw keuze. Kies je voor een eigen ontwerp, of laat je dit over aan de vakman, het kan allebei. Al deze mogelijkheden garanderen dat je uiteindelijk de bedrijfskleding met opdruk hebt die je zoekt en die past bij de uitstraling van je bedrijf.

Laat je personeel reclame maken voor je bedrijf

Je personeelsleden dragen de bedrukte bedrijfskleding met logo of bedrijfsnaam waarschijnlijk niet alleen op het werk, maar bijvoorbeeld ook onderweg van en naar huis. Of als ze in de middagpauze een ommetje maken. Zo maken ze ook op die manier heel subtiel reclame voor je bedrijf. Dus of je nu hooded shirts of sweaters wil laten bedrukken met je bedrijfsnaam of je bedrijfslogo in vesten wil laten borduren, je maakt er promotie mee voor je bedrijf en je creëert een professionele uitstraling.

Deel dit artikel!

Waarom kiezen voor Promokledinghuis?