Promokledinghuis/

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 29 recensies
js_loader

De drie voordelen van bedrukte schorten

Veel horecaondernemers laten schorten bedrukken voor hun werknemers. Dit is niet voor niets. Laat je jouw werknemers bedrukte schorten dragen, dan profiteer je namelijk van diverse voordelen. De drie voordelen van bedrukte schorten worden kort beschreven in dit artikel.

Je werknemers zijn herkenbaar

Door je werknemers bedrukte bedrijfskleding te laten dragen, zijn zij herkenbaar voor de gasten die jouw horecagelegenheid bezoeken. Toch is niet alle bedrijfskleding even herkenbaar. Laat je jouw werknemers een schort dragen, dan is het overduidelijk dat zij voor jouw bedrijf werken. De gasten van jouw horecagelegenheid zullen namelijk geen schorten dragen.

Schort bedrukt
barista cafe schort
bedrukte schort

Je werknemers zien er representatief uit

Daarnaast zien je medewerkers er op en top representatief uit als zij schorten dragen. Niet alleen omdat zij allemaal dezelfde kleding dragen op de werkvloer, maar ook omdat hun schorten voorzien zijn van het logo van jouw horecagelegenheid. Dit geeft de outfit van je werknemers een extra professionele ‘look’.

De kleding van je werknemers wordt niet vies

Tot slot hebben de bedrukte schorten van je werknemers ook nog een praktisch voordeel. Laat iemand een glas eten omvallen of wordt er tijdens het wegbrengen van een bord, geknoeid met eten? Dan wordt de kleding onder het schort van de betreffende medewerker niet vies. Het schort heeft wellicht wat meer te verduren, maar gelukkig kan dit kledingstuk gewoon uitgewassen worden. Een schort is dus niet alleen herkenbaar en representatief, maar ook gewoon hartstikke praktisch.

Bedrukte schorten bestellen

Wil jij van bovenstaande voordelen profiteren? Bestel dan schorten voor alle medewerkers van jouw horecagelegenheid. Je kiest helemaal zelf hoe jouw bedrukte schorten eruit moeten zien. Zo kies je zelf de kleur van de schorten, maar ook de bedrukking. Je kunt bijvoorbeeld de naam van je restaurant op de schorten laten zetten, maar ook het logo van je hotel of een grappige tekst die bij jouw horecagelegenheid past.

Deel dit artikel!

Waarom kiezen voor Promokledinghuis?