Promokledinghuis/

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 29 recensies

Gezichtsmaskers als marketinginstrument

Nu gezichtsmaskers op steeds meer plekken verplicht worden, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, zie je dat er ook op steeds creatievere manieren mee wordt omgegaan. Het straatbeeld bestaat allang niet meer uit saaie witte kapjes. Mensen gaan thuis aan de slag en passen het mondkapje aan aan hun outfit.

Voor bedrijven is het een extra promotiegelegenheid. Mondkapjes bedrukt met hun eigen logo en in hun eigen huisstijl. Alle medewerkers hetzelfde kapje. Dat straalt eenheid en professionaliteit uit. Ook heel goed te gebruiken als give-away. Laat mensen jouw boodschap uitdragen via een gezichtsmasker, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer!

Gezichtsmaskers bedrukt

De maskers zijn bedoeld als extra bescherming op plekken waar je geen 1,5 meter afstand kunt houden. Dus niet als medische mondkapjes om te gebruiken in de zorg. De maskers voorkomen ook dat je met je handen aan je mond en neus zit. Ze zijn herbruikbaar en uitwasbaar in de wasmachine op 60 graden, voldoende om de bacteriën eruit te krijgen. Je kunt ze daarna ook strijken, dan reinig je ze met nog hogere temperaturen.

De meeste mondkapjes van Promokledinghuis zijn dubbellaags en hebben ruimte voor een extra filter. Voor het comfort zijn ze voorzien van verstelbare bandjes. Ze zijn uitwasbaar in de wasmachine op temperaturen varierend van 40 tot 90 graden. Zoals al gezegd zijn het geen medische gezichtsmaskers. Ze zijn alleen ontworpen voor persoonlijk gebruik.

Dus geef je mondmaskers een grotere attentiewaarde met een bedrukking in je eigen huisstijl en met je bedrijfslogo!

Download hier de catalogus

Deel dit artikel!

Waarom kiezen voor Promokledinghuis?