Promokledinghuis/

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 27 recensies

Het comfort van een softshell jas

Niets zit zo lekker en comfortabel als een bedrukte soft shell jas. Een soft shell jas geeft je de bewegingsvrijheid van een vest, maar is lekker warm als een jas. We kunnen je softshell jas bedrukken of borduren en ze zijn er in allerlei kleuren en maten. Stel jouw mooie jas helemaal zelf samen.

Softshell jas bedrukken of borduren

Je kunt je jas laten bedrukken, maar het borduren van softshell kan ook heel goed. Bedrukte of geborduurde kleding, zorgt ervoor dat de medewerkers van je bedrijf of de mensen uit je sportteam op een leuke manier herkenbaar zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tekst, een logo of een boodschap. En ook de kleuren van de opdruk stel je natuurlijk helemaal zelf samen. Bij het borduren van softshell jassen gebruiken we naald en draad. Bij het bedrukken, maken we gebruik van zeefdruk of transferdruk. Beide vormen van bewerking zijn duurzaam en slijtvast.

Heb je vragen omtrent een bedrukte softshell jas of bedrukte bedrijfskleding, neem dan contact met ons!

Softshell comfort
Softshell comfort bedrukken

De comfortabele eigenschappen van softshell jassen

Softshell jassen beschermen je tegen regen en wind, maar zijn toch ademend. Ze zijn een mix tussen een regenjas en een comfortabel fleece vest. Bovendien zijn de jassen licht van gewicht en sluiten ze goed aan om het lichaam. Softshell jassen zijn elastisch en flexibel en daarom ideaal om te dragen tijdens allerhande buitenactiviteiten. Of het nu gaat om wandelen of fietsen of om buitenwerkzaamheden, een softshell jas biedt je een heerlijk comfortabele bescherming.

Professionele en representatieve uitstraling

Onze kwaliteitskleding zorgt altijd voor een professionele en representatieve uitstraling. Softshell jassen voorzien van je eigen ontwerp zijn niet alleen ideaal om te dragen tijdens het sporten of het uitvoeren van buitenwerkzaamheden, maar ook voor promotionele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een evenement of als je met een groep collega’s of teamleden een dag de handen uit de mouwen steekt voor het goede doel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een mooie bedrukking of geborduurd logo valt op en geeft een persoonlijke touch aan je kleding.

Heb je vragen? We helpen je graag!

Deel dit artikel!

Waarom kiezen voor Promokledinghuis?