Promokledinghuis/

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Native spirit: een eigentijds merk!

De trendy milieuvriendelijke kleding van Native Spirit biedt mooie basics om te laten bedrukken. In ons ruim assortiment kledingstukken vind je ook mooie items van Native Spirit.

Neem deze kleding als basis voor je mooiste ontwerpen! Op deze pagina lees je alles over het merk Native Spirit.

Welke kledingstukken zijn er? Is het wel echt duurzame kleding? Van welke materialen zijn de items gemaakt? Alles over het eigentijds merk Native Spirit lees je op deze pagina. Mogen wij jouw volgende bedrijfskleding drukken op kleding van dit prachtige merk?

De verschillende Native Spirit artikelen op een rij!

Native Spirit komt met verschillende producten, allemaal in kleurrijke basics.

Je complete garderobe kun je bij Native Spirit samenstellen. Denk daarbij aan:

  • broeken
  • sweaters
  • shirts
  • jassen
  • truien
  • t-shirts

 

Alle producten worden gemaakt zonder zichtbaar merklabel, zodat je ze zelf kunt personaliseren, door te borduren of bedrukken. Native Spirit gebruikt biologische, gerecyclede en natuurlijke materialen.

Gebruik je de kleding als werkkleding of sportkleding, voor elke gelegenheid biedt de collectie een oplossing.

De kleding van Native Spirit is niet uitgesproken in de ontwerpen, waardoor het tijdloos is, en je er helemaal je eigen draai aan kunt geven.

Native spirit fashion

Native Spirit: biologisch, duurzaam en kwaliteit!

Native Spirit staat voor kwaliteitsvolle duurzame kleding. Zij werken alleen met milieuvriendelijke materialen, zoals biologisch katoen en gerecycled polyester. Alle producten voldoen aan de nodige keurmerken als het gaat om duurzaamheid.

Door de basic vormgeving van Native Spirit is de kleding bovendien minder trendgevoelig. Dit komt het milieu ook weer ten goede, doordat een product veel langer meegaat en niet na een seizoen uit de mode is en niet meer gedragen wordt.

De kwaliteit van de gerecyclede materialen is uitstekend, zowel van gerecycled katoen als van gerecycleerd polyester. Deze kleding is goed voor het milieu en produceren wij met strenge kwaliteitscontroles.

Native Spirit: global organic textile standard

Native Spirit heeft diverse certificeringen waaruit het milieuvriendelijke productieproces blijkt. Dit staat zeer hoog in het vaandel. Door producten van Native Spirit te kopen draag je je steentje bij aan het milieu en verklein je je ecologische voetafdruk.

Naast de global organic textile standard zijn er diverse andere ethical labels, zoals de recycled 100 claim standard en de organic blended content standard. Dit merk houd rekening met onze aarde en de toekomst.

Native spirit koppel
Native spirit women

Native Spirit in diverse materialen

Niet alleen de kleding biedt diversiteit, ook de verschillende materialen zorgen voor een brede collectie. Zo heeft Native Spirit kleding van onder meer linnen, katoen, lyocell of polyester.

De productie is altijd geheel milieuvriendelijk. Biologisch katoen maakt geen gebruik van bestrijdingsmiddelen en laat daardoor een veel kleinere ecologische voetafdruk achter.

Native Spirit: back to basics

De basis is ons uitgangspunt. Native Spirit maakt essentiële items geïnspireerd op de kleuren uit de natuur. De items zijn weliswaar kleurrijk, maar alle kleuren die je ziet zijn in de natuur en landschappen terug te vinden.

Van klei tot oceaan, of vulkanisch en diverse vruchten. Door dit kleurgebruik matchen de kleuren onderling ook: ze komen immers in de natuur ook naast elkaar voor.

Door gebruik te maken van biologisch textiel, beperken we de productie van nieuw textiel. En door de combinatie van kwaliteit en de tijdloze modellen zal er in verhouding ook minder nieuwe productie nodig zijn.

Biologisch katoen t-shirts

Heb jij al een t-shirt gezien dat jou aanspreekt? Er zijn diverse pasvormen voor heren en dames, en uiteraard kun je alle items eenvoudig bij promokledinghuis laten bedrukken.

Kies bijvoorbeeld een mooi t-shirt als bedrijfskleding en bedruk het eenvoudig met je logo.Zo maak je van een duurzaam t-shirt een uniek item dat nog jaren mee kan!

Sportkleding van milieuvriendelijke materialen

Steek jouw sportteam in het nieuw met de mooie sportkleding van Native Spirit. Bedruk dit met jullie clublogo of motto, en je hebt een uniek tenue van milieuvriendelijke stoffen!
Native spirit recycle

Duurzaam van kop tot staart

Native spirit voert de milieuvriendelijke standaard in de hele bedrijfsvoering door. Niet alleen in de productspecificaties zie je de duurzaamheid, maar ook in de wijze van verzenden.

Plastic is bij Native Spirit uit den boze, behalve bij de items waarvoor ze plastic flessen hergebruiken. Ook de verpakkingen waarin we de items verzenden zijn helemaal milieuvriendelijk.

Welke items van Native Spirit laat jij bedrukken via Promokledinghuis?

Deel dit artikel!

Waarom kiezen voor Promokledinghuis?