Promokledinghuis/

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Sponsor jouw team

Sponsor jouw team door sportkleding te bedrukken

Je hebt een succesvol bedrijf en je staat met twee voeten in je gemeenschap. Je houdt van sport en bij jou in de buurt is een team of een sportvereniging actief waar je hart naar uitgaat. Je wilt ze steunen met sponsoring, maar je wilt er ook iets voor terug. Wat dacht je van het laten bedrukken van sportkleding? Sportkleding met jouw bedrijfsnaam en bedrijfslogo, in combinatie met de clubkleuren, maakt een professionele indruk. Je team straalt iets exclusiefs uit en jij mag daar de vruchten van mee plukken. Er zijn meer situaties denkbaar waarbij je sportkleding kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een intern sporttoernooi of een jubileumfeest met een sportdag waarvan je wilt dat mensen nog lang napraten en ook een leuk aandenken aan krijgen. Bedrukte teamkleding is dan een uitstekend idee. Promokledinghuis is je in al deze gevallen graag van dienst.

sponsoring sportkleding
Bedrukte sportkleding
Sportkleding bedrukken

Meer naamsbekendheid door sportkleding te laten bedrukken

Moderne sport kan niet meer zonder sportpromotie en reclame-uitingen. Van stadionreclame tot shirtsponsoring, het is niet meer weg te denken uit onze samenleving en daar is een goede reden voor. Sportpromotie werkt. Wanneer een succesvol team zijn prestaties levert in bedrukte teamkleding met jouw naam erop, bereik je een groter publiek dan je wellicht zou denken. Niet alleen je bestaande afnemers zien jouw naam, maar ook potentiële afnemers die nu nog geen gebruik maken van je producten of diensten. Sportpromotie heeft een aantoonbaar positief effect, waardoor je sneller op de short list van potentiële klanten komt. Is je team succesvol, dan wordt jouw naam ook met succes en positiviteit geassocieerd.

Maatwerk en service bij Promokledinghuis

Promokledinghuis is in staat om maatwerk te leveren bij het bedrukken van sportkleding. Wij maken uitsluitend gebruik van materialen die gemakkelijk te bedrukken zijn en ook na vele wasbeurten hun glans, kleur en kwaliteit behouden. Denk aan trainingspakken, sportshirts, maar ook aan sporttassen en sportieve accessoires of een mooie softshell jas met bedrukking. Wij leveren maatwerk, zowel aan particulieren als bedrijven, in kleine en grote oplages. Wil je jouw team steunen door sportkleding te bedrukken? Neem dan contact met ons op en bespreek je wensen. Samen bepalen we de mogelijkheden, waarbij je budget leidend is.

Deel dit artikel!

Waarom kiezen voor Promokledinghuis?