logo promokledinghuis

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Horeca

Gespecialiseerd in bedrukte bedrijfskleding voor horeca

Werkkleding voor iedereen die in een restaurant werkt of het nu in de keuken, bediening, receptie, als gastvrouw of hospitality is. Bedrukt of geborduurd voor de juiste uitstraling en herkenbaarheid.

Cases

Case: Echt Welschap

Echt Welschap is een horecagelegenheid gevestigd in op een plek met een bijzondere historie, het rijksmonumentale luchthavengebouw in Eindhoven. Naast lunch serveren zij ook heerlijke barista koffie, piadini’s, tapas en ambachtelijke ijsjes. Ook kan je bij Echt Welschap vergaderen. Voor het personeel hebben wij tshirts korte en lange mouw en schorten mogen leveren. Uiteraard bedrukt met hun logo op de voorzijde. Ook voor kleine aantallen kunt u bij terecht bij Promokledinghuis.

Populaire producten voor Horeca

halterschort met zak
Bedrijfskleding

Halterschort met zak

v.a. €15,33

leren schort met verstelbare nekband
Bedrijfskleding

Leren Schort met verstelbare nekband

v.a. €79,11

kleine sloof
Bedrijfskleding

Kleine Sloof

v.a. €6,20

clique premium t
Bedrijfskleding

Clique Premium-T

v.a. €6,07

clique stretch premium polo
Bedrijfskleding

Clique Stretch Premium Polo

v.a. €13,50

russel ls pure cotton easy care poplin shirt 3
Bedrijfskleding

Russel L/S Pure Cotton Easy Care Poplin Shirt

v.a. €17,08

Horeca werkkleding

In ons assortiment vind je shorten, blouse/overhemden, poloshirts, aprons, maar we kunnen ook koksbuizen en koksbroeken leveren, die speciaal ontwikkeld zijn voor keuken en bedienend personeel.

We weten dat het belangrijk is om werkkleding van goede kwaliteit te hebben die comfortabel is om in te werken. Natuurlijk moet de kleding op 60 graden kunnen worden gewassen. De werkkleding kan u helpen om een professionele indruk van u en uw medewerkers te creëren.

Wij helpen u graag met het ontwerpen van de bedrukking of borduring op uw schort, blouse, poloshirt of apron om zo een persoonlijkere indruk te creëren, passend bij uw huisstijl en uitstraling.

In onze eigen drukkerij hebben wij veel ervaring om uw op een passende manier te adviseren. Wij maken gebruik van de nieuwste druktechniek, waarmee we de horecakleding kunnen personaliseren. In ons ontwerp- en bestelproces besteden we aandacht aan detail, zodat u de beste producten krijgt. Wij maken ALTIJD een digitaal druk voorbeeld zodat de u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Naast onze ongeëvenaarde services bieden we snelle doorlooptijden variërend van 1 tot 3 weken.

Graag maken wij een afspraak voor een oriënterend gesprek op uw locatie of bij ons op kantoor op het bedrijventerrein de Esp te Eindhoven. U kunt hiervoor contact opnemen met onze binnendienst medewerkers.