logo promokledinghuis

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Kantoor

Gespecialiseerd in bedrukte bedrijfskleding voor kantoor

Promokledinghuis levert werkkleding voor dames en heren om een zakelijke uitstraling te creëren en hiermee goed voor de dag te komen bij uw klanten. Ook is uw personeel herkenbaar voor uw klanten. Wij bedrukken of borduren de werkkleding met uw logo of in uw huisstijl. 

Cases

Case: Opple

Opple lighting is één van de top-10 toonaangevende lichtbedrijven in de wereld, met meer dan 23 jaar ervaring en actief in meer dan 70 landen! Opple is al sinds de oprichting van het kantoor in Nederland, klant bij Promokledinghuis. Naast kleding waaronder polo’s, t-shirts, schorten, koksmutsen, babyrompers, softshell jassen, leveren wij ook relatiegeschenken en verzorgen wij de dropshipment vanuit onze enorme magazijn naar hun klanten en collega’s binnen heel Europa. 

 

Ingrid Bos, marketing: “De samenwerking met Promokledinghuis was van het begin af aan goed. Ze handelen snel en hebben korte lijnen. Bij Promokledinghuis is afspraak, afspraak. Ze weten precies wat we zoeken en hebben overal een oplossing voor.”

Case: Bax

Bax Projects bedenkt, creëert en realiseert alles wat een organisatie, merk of product nodig heeft om zichzelf op de juiste manier te presenteren. Waar dan ook, op welke manier, hoe dan ook. Of het nu live of online events zijn, Bax Projects is hier een ster in. Naast kleding leveren wij ook relatiegeschenken en versturen wij deze door heel Nederland naar de vestigingen van een klant. 

 

Marie-Sophie Bax, eigenaar over Promokledinghuis: “Promokledinghuis is een vaste en betrouwbare partner voor ons waar we al geruime tijd heel fijn mee samenwerken. Omdat projecten bij ons vaak ad hoc binnen komen, moeten wij altijd heel snel schakelen en het team van Promokledinghuis schakelt dan altijd net zo snel met ons mee. Ze denken met ons mee, komen hun afspraken na en verzorgen alles tot in de puntjes, kortom een samenwerking die wij koesteren”.

Populaire producten voor Kantoor

russel v neck knitted cardigan 2
Bedrijfskleding

Russel V-Neck Knitted Cardigan

v.a. €26,14

teejays luxury shirt comfort fit 1
Bedrijfskleding

Teejays Luxury Shirt Comfort Fit

v.a. €38,97

teejays luxury stretch polo 2
Bedrijfskleding

Teejays Luxury Stretch Polo

v.a. €19,12

clique classic cardigan
Bedrijfskleding

Clique Classic Cardigan

v.a. €24,30

clique classic roundneck 5
Bedrijfskleding

Clique Classic Roundneck

v.a. €19,24

clique stretch premium polo
Bedrijfskleding

Clique Stretch Premium Polo

v.a. €13,50

russel ls ultimate stretch shirt 3
Bedrijfskleding

Russel L/S Ultimate Stretch Shirt

v.a. €23,98

Werkkleding voor kantoor en representatie

Maak je klaar voor een nieuwe werkkledinglook dit seizoen, met onze collectie werk en bedrijfskleding voor heren en dames. Denk hierbij aan verfijnde pasvormen, neutrale tinten, minimalisme en subtiele bedrijfslogo prints, die net dat beetje extra toevoegen aan de dagelijkse werkkleding.

Er zijn verschillende redenen om bedrijfskleding aan te schaffen. Denk hierbij aan: je staat op een beurs, er komt een nieuw buitendienst collega, de huisstijl van uw bedrijf veranderd. Wilt u een eenduidige uitstraling uitdragen? Dan is werkkleding van Promokledinghuis de oplossing.

Wij leveren bedrukte werkkleding van een hoge kwaliteit met uitstekende pasvormen. Merken zoals Clique, Teejays, Santino, Tom Taylor, Diesel, Craft, Seidensticker, Russel, zitten standaard in ons assortiment.

Wij voorzien werkkleding van uw bedrijfslogo van minimaal 70 m2, zodat het voldoet aan de regels die de Belastingdienst stelt aan werkkleding.

We hebben een uitstekende drukservice in eigen huis, waardoor wij de levertijden kort kunnen houden en erg flexibel zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste druktechniek, waarmee we uw bedrijfskleding kunnen personaliseren en geheel in uw huisstijl kunnen uitvoeren. In ons ontwerp- en bestelproces besteden we aandacht aan detail, zodat u de beste producten krijgt. Wij maken ALTIJD een digitaal druk voorbeeld zodat de u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Naast onze ongeëvenaarde services bieden we snelle doorlooptijden variërend van 1 tot 3 weken.

Voor persoonlijk advies op uw locatie of bij ons op kantoor op het bedrijventerrein de Esp te Eindhoven, kunt u contact opnemen met onze binnendienst, ze maken graag een afspraak met u.