logo promokledinghuis

Promokledinghuis wordt beoordeeld met een 9,2!

Logistiek

Gespecialiseerd in bedrukte bedrijfskleding voor logistiek

Werkkleding met bedrijfslogo voor bijvoorbeeld het magazijn of uw transport medewerkers. In magazijnen waar de temperatuur boven de 16°C komt, zal een ander soort werkkleding nodig zijn dan in een koude werkomgeving. Wanneer een magazijn warm is, is het belangrijk dat de medewerkers luchtig gekleed zijn. Werken bij warme temperaturen zorgt ervoor dat het lichaam snel warm wordt bij lichamelijke activiteit.

Cases

Case: RITMO

RITMO, onderdeel van de Bomi group, is de partner op het gebied van transport en logistiek management binnen Europa. Zij zijn gespecialiseerd in maat-oplossingen voor logistieke uitdagingen. Ritmo zocht voor zijn medewerkers bedrukte werkleding. We hebben daar een totaal pakket mogen leveren , bestaande uit een polo, sweater, fleecejack en een softshell jas. De bi-colour oplossing van Tricorp was voor Ritmo precies wat ze zochten. 

 

Maureen van den Berk, P&C Business Partner: Onze ervaring met Promo kleding huis: “Wij zijn op zoek gegaan naar een betrouwbare partner voor de bedrijfskleding van onze Chauffeurs en Warehousemedewerkers. Die hebben we gevonden! Door de korte lijntjes en goede bereikbaarheid bij Promo kleding huis weten we precies wat de status is van onze bestelling. Onze contactpersoon denkt mee in oplossingen of verbeteringen, wat voor ons een zorg minder is. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking.”

Case: BK Logistics

Een andere klant in de transportwereld is BK Logistics. BK Logistics is van vele markten thuis. En gaat letterlijk verder waar andere logistieke dienstverleners stoppen. In de vorm van koerierdiensten, pakketdiensten en (inter)nationaal transport tekenen gaan voor een compleet pakket services. BK Logistics past als klant helemaal bij ons. De uitstekende kwaliteit van de bedrukte werkkelding die wij geleverd hebben, sluit helemaal aan bij de service die zij verlenen. We hebben ook hier een totaal pakket mogen leveren bestaande uit een polo, sweater, fleece jas, werkbroek en een winterjas. 


Boris Klasic, eigenaar van BK Logistics: “Ik ben al jaren klant bij Promokledinghuis. Ze leveren altijd netjes op tijd en komen de gemaakte afspraken na.”

Populaire producten voor Logistiek

tricorp werkbroek basis 3
Bedrijfskleding

Tricorp Werkbroek Basis

v.a. €29,68

tricorp softshell bicolor naden 5
Bedrijfskleding

Tricorp Softshell Bicolor Naden

v.a. €63,94

tricorp midi parka 1
Bedrijfskleding

Tricorp Midi Parka

v.a. €87,86

tricorp sweater 60uc wasbaar
Bedrijfskleding

Tricorp Sweater 60°C Wasbaar

v.a. €18,45

tricorp poloshirt bicolor naden
Bedrijfskleding

Tricorp Poloshirt Bicolor Naden

v.a. €19,03

tricorp t shirt bicolor naden 2
Bedrijfskleding

Tricorp T-Shirt Bicolor Naden

v.a. €9,64

fleece vest interlock
Bedrijfskleding

Tricorp Fleece vest Interlock

v.a. €32,80

Werkkleding Logistiek

De gemakkelijkste oplossing voor de werknemer is om 1 of 2 lagen kleding uit te trekken zonder dat dit al te veel moeite kost. Deze eenvoudige manier om de temperatuur te regelen stelt de werknemer in staat om zijn kleding continu aan te passen aan de temperatuur en het activiteitsniveau – zonder oververhitting of bevriezing.

Daarnaast is het belangrijk dat de werkkleding een goede pasvorm en maat heeft. Werkkleding die te strak zit, kan schuren veroorzaken, terwijl kleding die te los zit de werknemer niet warm kan houden gedurende de werkdag.

Zo hebben wij voor iedere beroepsgroep binnen de logistiek een passend pakket werkkleding. Voor de orderpikker, heftruckchauffeur of vrachtwagenchauffeur de juiste en functionele kleding.

Binnen de logistiek is zichtbaarheid van groot belang, reflecterende delen in de broek, trui en jas dragen bij aan goede zichtbaarheid. Wij kunnen ook bedrijfslogo’s en teksten bedrukken met een reflecterende bedrukking.

In onze eigen drukkerij hebben wij veel ervaring om uw op een passende manier te adviseren. Wij maken gebruik van de nieuwste druktechniek, waarmee we de werkkleding voor uw logistieke medewerkers kunnen personaliseren en geheel in uw huisstijl kunnen uitvoeren. In ons ontwerp- en bestelproces besteden we aandacht aan detail, zodat u de beste producten krijgt. Wij maken ALTIJD een digitaal druk voorbeeld zodat de u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Naast onze ongeëvenaarde services bieden we snelle doorlooptijden variërend van 1 tot 3 weken.

Wij adviseren u graag persoonlijk bij u op locatie of in ons kantoor op het bedrijventerrein te Esp in Eindhoven. Maak vandaag nog een afspraak.